Slaven Bilić tražena roba na europskom tržištu!

Slaven Bilić tražena roba na europskom tržištu!

U emisiji se hrvatski stučnjak prisjetio i razdoblja u kojem je vodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju kao izbornik.

Slaven Bilić, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i donedavni trener West Hama, gostovao je u emisiji Goals on Sunday na britanskom Sky Sportsu. Popularni Nane istaknuo je kako ima ponuda nekoliko klubova na stolu, ali da još razmatra opcije.

“Primio sam podosta poziva. Unatoč odmoru, važem sve opcije. Znam svoje mjesto na karti trenera. Također, znam da mogu malo čekati jer nisam u kategoriji najvećih da bih mogao isključiti telefon i čekati godinu dana da bih ga ponovno upalio i rekao da se vraćam. Ako se pojavi dobra ponuda, razmotrit ću je jer posao mi već pomalo nedostaje”, rekao je proslavljeni član generacije Vatrenih koja je na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine osvojila broncu.

Također, naglasio je kako preferira ostanak na britanskom otoku, a Swansea i Middlesbrough posljednji su klubovi s kojima se povezivao.

“U Engleskoj sam kao igrač i trener proveo predivno razdoblje. Ne osjećam se kao stranac, a nemam problema ni s jezičnom barijerom. Volio bih se zadržati u Engleskoj, no moj sljedeći angažman ovisit će o projektu. Ako ponuda dobrog kluba s dobrim projektom bude inozemna, vjerojatno bih je prihvatio.”

U emisiji se hrvatski stučnjak prisjetio i razdoblja u kojem je vodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju kao izbornik.

“U hrvatskoj reprezentaciji proveo sam sveukupno osam godina, šest kao izbornik seniorske i dvije kao izbornik U-21 selekcije. Nema veće časti, ali ni veće odgovornosti i pritiska. Svoj sam posao obnašao kao vrlo mlad čovjek i stečeno iskustvo mnogo mi je pripomoglo u dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Nikad ne reci nikad, ali trenutačno uživam u dnevnom radu kao klupski trener”, poručio je nekadašnji trener Hajduka, moskovske Lokomotive i Bešiktaša.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.