Slavko Goluža nakon Rusije: Dobro smo se rastrčali, sada se moramo spremiti za Poljsku

Slavko Goluža nakon Rusije: Dobro smo se rastrčali, sada se moramo spremiti za Poljsku

- Nije bilo jednostavno pripremiti igrače nakon poraza od Francuske. No, u dvoboju s Rusijom vidio sam puno dobrih stvari, objasnio je hrvatski izbornik

Hrvatski izbornik Slavko Goluža odahnuo je nakon uvjerljive pobjede nad Rusima. Njegovi puleni odgovorili su na najbolji način i s unaprijed upisana dva boda ostali u igri za dohvat polufinala.

– Nije bilo jednostavno pripremiti igrače nakon poraza od Francuske. Inače ne volim hvaliti pojedince, ali moram istaknuti kako su Igor i Domagoj bili pravi. Kapetan i dokapetan su vodili momčad kako treba. Niti drugi igrači nisu bili loši. Došlo je do opuštanja nakon što smo se odvojili na osam razlike. Svatko je počeo igrati neku svoju igru. Zato sam pozvao minutu odmora, jer nisam mogao dozvoliti nered u igri, objasnio je nakon pobjede Goluža.

Unatoč uvjerljivom slavlju, hrvatski izbornik imao je dosta zamjerki na igru u obrani:

– U obrani smo imali spuštene ruke prema dolje i to me ljuti. Igrači ne smiju dozvoljavati takve situacije, kao ni one kada su se opustili zbog visokog vodstva, posebno jer su tako igrali oni koji inače nisu u prvom planu i koji bi se trebali itekako truditi da se nametnu. No, bilo je dosta dobrih stvari. Dobro smo se rastrčali i sada se moramo dobro pripremiti za Poljsku, zaključio je izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.