Slavni Real Madrid stigao u Zagreb!

Slavni Real Madrid stigao u Zagreb!

Sutra kreće 15. jubilarno izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak. Pomoćni teren stadiona Maksimir – Hitrec-Kacijan bit će domaćin brojnim klubovima.

Na ovogodišnjem turniru uz Dinamo će nastupati juniorske ekipa Real Madrida, Feyenoorda, Eintracht Frankfurta, Ferencvarosa, Austrije Beč, Ulsan Hyundaija i Rijeke.

‘Prije svega, ovo je za nas poseban turnir, 15. jubilarni turnir Mladen Ramljak koji se održava u sklopu proslave 50. godišnjice proslave osvajanja Kupa Velesajamskih gradova, ali i točno pola stoljeća od službenog osnivanja Omladinske škole Dinama. Moram reći kako će HNTV prenositi sve utakmice Dinama i veliko finale, a sve ćete utakmice moći pratiti i putem našeg YouTube kanal.’ Rekao je glasnogovornik Dinama Alen Lesički.

‘Ovaj je turnir za nas veliki događaj, bez obzira na to što je sad bio derbi protiv Hajduka, što nam uskoro slijede utakmice protiv Rijeke pa pretkolo Europske lige… Naš se klub jako potrudio oko organizacije koja će biti na najvišoj razini. Što se tiče samoga natjecanja, mogu reći da momčadi koje nam dolaze iz raznih dijelova Europe i svijeta, predstavljaju top kvalitetu! A, poznato je da je, k tome, da naša škola uživa izniman ugled u europskom nogometu. Siguran sam da će naši dečki i od sutra pokazati svoj raskošan talent, da će pokazati da imaju prostora za napredak da bi danas-sutra postali igrači seniorske momčadi Dinama.’ Rekao je direktor Dinamove škole, Ivo Šušak,

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.