Slavonski Brod postaje centar hrvatskog vaterpola

Slavonski Brod postaje centar hrvatskog vaterpola

Ovaj vikend Final four završnica Kupa Hrvatske vodeće vaterpolo klubove dovodi u Slavoniju...

Slavonski Brod će u sljedeća tri dana postati centar hrvatskog vaterpola. Ženske i muške polufinalne i finalne utakmice Kupa Hrvatske održavat će se od petka do nedjelje, (od 16.  do 18. prosinca).

Sve počinje danas kada se odigravaju ženske polufinalne utakmice počevši s dvobojem ZVK Mladost i ŽVK Viktoria, dok je drugi polufinalni par VK Suzuki Bura i VK Primorje EB. Žensko finale odigrat će se u subotu, 17. prosinca.

Ujedno, u subotu, će se  odigravati i  muške polufinalne utakmice VK Jug COVK Jadran i  HAVK MladostVK Primorje EB. Finale Kupa Hrvatske održat će se između pobjednika te dvije utakmice u nedjelju, 18. prosinca.

Usred vrhunskih vaterpolskih dvoboja, u subotu će se održati i već tradicionalna gala večer „Noć hrvatskog vaterpola“. Na svečanoj večeri biti će odabran vaterpolist godine, osvrnut će se na osvajanje srebrne medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Riju te prisjetiti srebrne medalje iz Atlante prije točno 20. godina, koja će okupiti mnoga zvučna imena hrvatskog vaterpola.

„Uz završnicu Kupa najboljih ženskih i muških hrvatskih klubova, u Slavonskom Brodu održat će se i Vijeće sudaca i opunomoćenika, Skupština i seminar Udruge trenera, kao i Upravni odbor HVS-a. U sklopu našeg boravka u Slavoniji, odlučili smo posjetiti i Vukovar gdje ćemo obići tamošnje Memorijalno groblje žrtava domovinskog rata na kojemu ćemo položiti vijenac te Memorijalni centar domovinskog rata Vukovar. Posjetiti ćemo i novosagrađeni vukovarski bazen gdje bi trebali definirati tamošnje održavanje utakmice Hrvatska-Francuska FINA Svjetske lige, koja je zakazana za ožujak“, najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

Karte za sve utakmice su u prodaji…Podržimo najbolje hrvatske klubove na gradskim bazenima Slavonskog Broda.

Raspored događanja

Petak
• 17:00 sati – prva polufinalna utakmica žene: ZVK Mladost – ŽVK Viktoria
• 18:45 sati – druga polufinalna utakmica žene: VK Suzuki Bura – VK Primorje EB

Subota
• 13:30 sati – prva polufinalna utakmica muškarci: VK Jug CO – VK Jadran
• 15:30 sati – Finale Kupa RH – žene
• 19:00 sati – druga polufinalna utakmica muškarci: HAVK Mladost – VK Primorje EB
• 21:00 sat – Gala svečana večera HVS-a (dvorana Kristal)

Nedjelja
• 19:00 sati – Finale Kupa RH – muškarci

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.