Slovak se derao na sutkinju, razbio reket i prošao samo s opomenom, no Rus ga je pomeo s terena

Slovak se derao na sutkinju, razbio reket i prošao samo s opomenom, no Rus ga je pomeo s terena

Klizan često ima ispade bijesa za vrijeme mečeva.

Talentirani Rus Danil Medvedev pobijedio je Slovaka Martina Kližana u četvrtfinalu Sofije, no pravi šou na meču napravio je slovački tenisač nakon jednog poena.

U prvom gemu drugog seta, Medvedev je ozbiljno napao Kližana i izborio priliku za break. Odlično je Kližan  servirao i sve pripremio za osvajanje poena, odličnom kratkom loptom natjerao Rusa na izlazak na mrežu, no Medvedev mu je odgovorio sjajnim lobom koji mu je i donio break. Kližan je nakon toga potpuno poludio jer je smatrao da je loptica prije Medvedevog loba pala na pod dva puta. Krenuo je na sutkinju, derao se na nju, a usput i udarao reklame po terenu.

Nitko ga nije mogao smiriti, dok je sav svoj bijes iskalio na reketu kojeg je prepolovio. Za svoje divljaštvo Kližan je nagrađen sa salvom zvižduka u sofijskoj areni i opomenom od sutkinje. Slovački tenisač je i inače poznat kao dosta temperamentna osoba, no nikada nije ovako pukao.

Mora se priznati, na snimci zaista izgleda da je loptica pala na pod dva puta, no teško je procijeniti.

Na kraju je to samo pomoglo Medvedevu koji je u konačnici pobijedio sa 6-4, 6-1 i osigurao si završnicu još jednog turnira.

video: http://sportklub.hr/Tenis/ATP/a71251-VIDEO-Ovo-morate-vidjeti-Zuta-minuta-ludog-Slovaka.html

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.