Snježana Pejčić za HR: Završnica Svjetskog kupa za nas je kao teniski Masters na kraju godine

Snježana Pejčić za HR: Završnica Svjetskog kupa za nas je kao teniski Masters na kraju godine

- Nakon trostrukog raspucavanja za ostanak u igri za zlato mislim si kako je to odlično jer neću ponoviti broncu iz 2011. A nakon zadnjeg hitca... Čista sreća. Konačno imam veliki kristalni globus, rekla je Pejčić

Snježana Pejčić ostvarila je još jedan veliki rezultat u ionako uspješnoj karijeri. Na završnici Svjetskog kupa u streljaštvu, na kojem nastupaju najbolji strijelci i strijelkinje, osvojila je prvo mjesto u gađanju malokalibarskom puškom u trostavu.

– Jako sam zadovoljna. Prvo kvalifikacijama, gdje sam opet izjednačila hrvatski rekord, i finalom, gdje sam ga popravila, javila se Snježana Pejčić iz Azerbejdžana.

Pejčić je svoj najveći uspjeh, brončanu medalju s Olimpijskih igara u Pekingu, osvojila u zračnoj pušci, ali je proteklih godina ostvarivala odlične rezultate i u trostavu. Plasman na završnicu Svjetskog kupa osigurala je srebrnom medaljom na Svjetskom prvenstvu.

Snježana je odlično odradila kvalifikacije koje su bile najava odličnog finala.

– Kad smo ostale nas tri natjecateljice bila sam sretna jer je medalja bila osigurana. Nakon trostrukog raspucavanja za ostanak u igri za zlato mislim si kako je to odlično jer neću ponoviti broncu iz 2011. godine. A nakon zadnjeg hica…  Čista sreća. I automatski kvalifikacija za iduću godinu, što me takođeer jako veseli, rekla je Pejčić pokušavši ukratko pojasniti kolika je zaparavo važnot ovog natjecanja u streljaštvu.

– Velika je ovo stvar, završnica Svjetskog kupa za nas je kao teniski Masters na kraju godine. Najbolji od najboljih. Konačno imam veliki kristalni globus u kolekciji!, zaključila je Snježana Pejčić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.