Šok za Modre! Najveći talent kluba preko noći napustio Dinamo, a želi ga pola Europe!

Šok za Modre! Najveći talent kluba preko noći napustio Dinamo, a želi ga pola Europe!

Neviđene scene na Maksimiru.

Zajedno s Antoniom Marinom, 17-godišnji Ajdin Hasić već duže vrijeme slovi za najvećeg talenta juniorske škole zagrebačkog Dinama.

Iako je prije dva tjedna napunio svega 17 godina, od prvog kola Druge HNL bio je jedan od stožernih igrača Dinama II i daleko najmlađi od onih koji su imali minutažu. Međutim, preko noći je zajedno s obitelji spakirao kofere i napustio Modre.

Takav rasplet, dakako je, šokirao sve koji su pomnije pratili Hasića. Ne zato što je riječ o mladiću koji je u Dinamo stigao iz BiH te se razvio do igrača kojem stručnjaci predviđaju veliku internacionalnu karijeru, već i zato što je imao važeći stipendijski ugovor kojega je potpisao u siječnju ove godine i koji je važio do siječnja 2021. godine.

No, od takvog ugovora neće biti ništa jer je Hasić s Dinamom potpisao sporazumni raskid ugovora te se zagrebački klub preko noći odrekao velikog talenta, kao i milijunske zarade koja se vezala uz njegovo ime. Ajdin je, naime, već duže vrijeme na meti brojnih europskih velikana, Barcelone, Real Madrida, Evertona, Borussije Dortmund, Red Bull Salzburga…

Modri su odmah pokušali osporiti raskid, no obitelj Hasić angažirala je i poznatog splitskog odvjetnika Davora Radića, koji je potvrdio da ga je obitelj angažirala radi pravne pomoći i zastupanja.

Vrijedi napomenuti da je ove sezone upisao pet nastupa u drugoj momčadi Dinama i zabio jedan gol, a trener ga je najčešće koristio kao desno krilo. Imao bi i više nastupa za mlade Modre da nije bio na U19 reprezentativnim okupljanjima BiH u kvalifikacijama za EP U19, u kojima je postigao dva gola u tri susreta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.