Sosa: “Njemačka je najteži protivnik, ali možemo pobijediti sve”

Sosa: “Njemačka je najteži protivnik, ali možemo pobijediti sve”

Hrvatski nogometaši na Svjetskom prvenstvu očekuju utakmicu osmine finala protiv Njemačke...

Nakon što su drugim mjestom u skupini, u konkurenciji SAD-a, Nigerije i Čilea, osvojili drugo mjesto i izborili daljnju fazu natjecanja, hrvatski nogometaši do 17 godina u osmini finala sučelit će se iznimno jakoj Njemačkoj.

“Njemačka je sigurno najteži protivnik iz skupine, ali bez obzira na to tko nam stoji sa suprotne strane pokušat ćemo biti pravi i ispoštovati ono što smo dogovorili sa svojim trenerima. Vjerujem da možemo pobijediti svakoga, a tako i Njemačku”, misli Borna Sosa.

Nijemci su svoje ‘razigravanje’ završili iza Meksika, a ispred Australije i Argentine, što je ponešto iznenađujuće ‘zazvonilo’ s obzirom na to da je elf aktualni europski doprvak.

“Nadam se da bismo u tom slučaju mogli ući u polufinale, odnosno biti među prve četiri momčadi na svijetu. Najveće su naše odlike kolektiv, borbenost i zajedništvo. Kad bismo nešto morali izdvajati, to bi morala biti čitava momčad, odnosno borba za svaku loptu, trčanje i pomaganje suigračima. Kad se to ispoštuje, onda do izražaja dolazi naša individualna kvaliteta, a to donosi pobjede”, zaključio je mladi reprezentativac.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21 sat po lokalnom vremenu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.