SP 2018 Bizarno: Payet od majke saznao da neće nastupiti na Mundijalu!

SP 2018 Bizarno: Payet od majke saznao da neće nastupiti na Mundijalu!

Francuski reprezentativac zasigurno je bio šokiran izbornikovom odlukom.

31-godišnji napadač Marseillea Dimitri Payet bio je jedan od najvažnijih igrača Deschampsove momčadi, koja je na Europskom prvenstvu prije dvije godine osvojila srebrnu medalju.

Međutim, Deschamps je ovaj put odlučio ne pozvati Payeta u momčad za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Dakako, tome je kumovala i ozljeda, ali način na koji je Francuz saznao da neće nastupati na Mundijalu pomalo je bizaran.

Naime, njegova majka na televiziji je vidjela popis reprezentativaca za Rusiju i nije ugledala sinovo ime te ga je brže – bolje nazvala kako bi mu obznanila veliku vijest.

I sam izbornik prokomentirao je odluku, koja je izazvala brojna negodovanja od strane Francuza:

“Bio je ozbiljan kandidat za popis 23 igrača koji idu u Rusiju, no nakon pola sata finala Europske lige stvari su se, po njega, pogoršale. Iz iskustva znam da je prosječno vrijeme oporavka od ovakve ozljede tri tjedna te postoji velika vjerojatnost da bi se njegovo stanje samo pogoršalo, ukoliko bi ga forsirali“, izjavio je.

Inače, Payet još nijednom u svojoj karijeri nije igrao na Svjetskom prvenstvu, a ovo mu je možda bila i posljednja prilika za to, s obzirom da će u Katru imati 35 godina.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.