SP: Hrvatska po tri boda protiv Nigerije

SP: Hrvatska po tri boda protiv Nigerije

Mladi kockasti protiv Nigerije traže prolaz u drugi krug SP-a u Čileu...

Hrvatska nogometna reprezetacija do 17 godina u subotu u jedan sat iza ponoći zaigrat će treću utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Čileu i to protiv reprezetacije Nigerije, nešto slabije kadetske momčadi, a preko koje će ‘mini kockasti‘ tražiti prolaz u osminu finala.

Izbornik Dario Bašić i njegovi igrači svjesni su težine zadatka u posljednjoj utakmici skupine u Čileu. “Mislim da smo pametniji od Nigerije. Fizički su ispred nas, ali ako igramo zajedno i borimo se do zadnje kapi znoja, nema te momčadi koja će lako izaći s nama na kraj. Vjerujem u pobjedu”, rekao je strijelac protiv SAD-a Karlo Igor Majić.

Strijelac izjednačujućeg pogotka protiv SAD-a Luka Ivanušec kazao je za službenu stranicu HNS-a: “Nigerija je definitivno kvalitetna momčad i to su pokazali u prve dvije utakmice. Očekujemo čvrstu utakmicu, ali vjerujemo da smo bolji i ispoštujemo li sve što se od nas traži, sigurno ćemo dobiti tu utakmicu i plasirati se dalje.”

Derbi Hrvatske i Nigerije odigrat će  se u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno u subotu u jedan sat ujutro po hrvatskom vremenu. Drugi par zadnjeg kola naše skupine jest pak SAD – Čile.

Ljestvica skupine A uoči zadnjeg kola:
1. Nigerija
2. HRVATSKA
3. SAD
4. Čile

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.