SP Rukomet (Ž): Odigrane utakmice za plasman između 17. i 24. mjesta

SP Rukomet (Ž): Odigrane utakmice za plasman između 17. i 24. mjesta

Saznajte koja je momčad najgora na ovogodišnjem Mundijalu.

U ranim prijepodnevnim satima odigrane su utakmice razigravanja između 17. i 24. mjesta na Svjetskom rukometnom prvenstvu za žene.

Pretposljednje, 23. mjesto, osvojila je reprezentacija Argentine, koja je u Magdeburgu s 29:19 bila bolja od Tunisa. Ponovno je kod Tunižanki samo Chabchoub s pet golova bila raspoložena, dok je Salvado s osam vodila Argentinu do pobjede i gurnula Tunis na posljednje mjesto ovog Mundijala.

Paragvaj je u vrlo neizvjesnijoj utakmici s 23:21 pobijedio Kinu i osvojio 21. mjesto. Fiore je s pet pogodaka bila najbolji strijelac u redovima pobjednica, dok je Sun za Kinu postigla šest.

U afričkom dvoboju za 19. mjesto u Leipzigu, Angola je s uvjerljivih 33:23 pobijedila Kamerun na krilima Machado, koja je zabila čak osam pogodaka. Naposljetku, 17. mjesto očekivano je osvojila jedina europska momčad, koja nije izborila osminu finala. Riječ je dakako o Poljskoj, koja je s 29:27 bila bolja od Brazilki. Kudlacz-Gloc još jednom je bila najbolji strijelac Poljakinja sa sedam golova, dok je Costa za Brazil zabila osam.

SP, rukomet, žene, razigravanje:

Za 17. mjesto

Poljska 29:27 Brazil

Za 19. mjesto

Angola 33:23 Kamerun

Za 21. mjesto

Paragvaj 23:21 Kina

Za 23. mjesto

Argentina 29:19 Tunis

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.