Spalletti o Perišiću: “Mi smo Inter i mi možemo odlučiti suprotno od želja igrača”

Spalletti o Perišiću: “Mi smo Inter i mi možemo odlučiti suprotno od želja igrača”

Luciano Spalletti je prošle godine u drugom mandatu na klupi Rome rimski klub odveo do drugog mjesta u Serie A, zaostavši četiri boda za prvakom Juventusom, no na kraju sezone je odlučio prihvatiti novi izazov. Tako je 58-godišnji talijanski strateg postao novi trener Intera, koji se nada kako će napokon sa Spallettijem prekinuti učestale promjene trenera.

Jedna od prvih izjava Spallettija pri preuzimanju klupe Intera je da želi pojačati ekipu milanskog kluba, ali da pritom nikako ne želi izgubiti najbolje igrače poput Maura Icardija i Ivana Perišića. Budući da se oko Perišićevog transfera u Manchester United lome koplja od kad je otvoren prijelazni rok novi trener Intera je podijelio svoje mišljenje u slučaju Perišić.

Stalno se govori o Perišiću i njegovom odlasku u Manchester, međutim prvo moramo razgovarati. Ja računam na njega, no moram i njega saslušati. Moram saznati koje su njegove namjere. Premda ne bi želio da mi kaže ‘želim otići'”, započeo je Spalletti koji se nada kako će uvjeriti hrvatskog igrača u ostanak u klubu.

Jose Mourinho i Manchester United su već za hrvatskog nogometnog reprezentativca ponudili 40 milijuna eura, no tu ponudu je Inter glatko odbio, budući da cijene igrača puno više, ali prvenstveno ga žele zadržati. Istog mišljenja je i Spalletti koji je potom izjavio kako igrači imaju važeće ugovore s klubom i ponekad im se ne mogu sve želje ispuniti.

“U svakom slučaju, mi smo Inter i mi možemo donijeti odluku koja je suprotna od ideja nogometaša. Želim ga u ovoj ekipi, računam na njega i optimističan sam u vezi njegovog ostanka”, zaključio je Spalletti ciljajući na konstantne poveznice Perišića i Manchester Uniteda.

Ivan Perišić s Interom ima važeći ugovor do 2020. godine, a talijanski klub mu je spreman ponuditi novi s povećanjem plaće, no igrač je trenutno na odmoru na Ibizi i do povratka Perišića se sigurno ništa neće znati o tome ostaje li u Interu ili prelazi u drugi klub.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.