Španjolci o Modriću: “Neprepoznatljiv, često nije znao što bi s loptom”

Španjolci o Modriću: “Neprepoznatljiv, često nije znao što bi s loptom”

Španjolski mediji, kako se i očekivalo, oštro su ‘opalili’ po madridskom Realu poslije katastrofalne prezentacije u El Clasicu i uvjerljivog poraza na Santiago Bernabeuu (0:4).

Marca je tako pod naslovom “Bernabeu traži glave” donijela i rezultate ankete prema kojima je za ovakvu igru kraljeva glavnim krivcem proglašen njegov predsjednik Florentino Perez, slijedi trener Rafael Benitez, a tek potom igrači.

Od hrvatskih igrača, u redovima domaćina nastupio je samo Luka Modrić, koji je na travnjaku proveo svih 90 minuta, no ni on nije zaslužio prolazne ocjene. “Modriću je Benitez dao posao Casemira, drugim riječima, središnjeg igrača za destrukciju. No, on je nerazumljivo bio najpovučeniji u sredini – žrtva na uraganu Barcelone. Uvijek nadigran u tranziciji jer je njegov suigrač Kroos kretao prerano u presing dok Benzema, Bale i Ronaldo zajedno sa Jamesom nisu igrali obranu. Bez lopte, malo se toga može reći o Hrvatu”, piše AS.

Najoštriji je bio El Mundo Deportivo, koji je inače poznat kao ‘Barcelonin’ dnevnik. “Nakon prelaska na polovicu Barcelone često nije znao što će s loptom. Kad se tomu pridoda da ni njegovi suigrači nisu nudili opcije, Hrvat je odigrao jednu od najdiskretnijih utakmica od kada je došao na Bernabeu. Bio je jedan od rijetkih, ako ne i jedini, koji je pokušavao postaviti kriterij u katastrofu bijelih”, zaključuje se.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.