Španjolci: Rakitić će biti prvo Kovačevo pojačanje u Bayernu

Španjolci: Rakitić će biti prvo Kovačevo pojačanje u Bayernu

Navode Nijemci da bi se u redovima bavarskog diva Ivan savršeno uklopio, a kao razloge su istaknuli to što savršeno govori njemački, u klubu je njegov prijatelj Neuer, a sada i bivši suigrač te izbornik Kovač

Bayern München spreman je posegnuti duboko u džep u želji da dovede Ivana Rakitića. Hrvatski reprezentativac mogao bi biti prvo pojačanje Nike Kovača u bavarskom klubu, javljaju španjolski, a prenose engleski i njemački mediji.

Niko Kovač u petak je i službeno predstavljen kao novi trener Bayerna od iduće sezone, a njemački se mediji od tada zabavljaju slaganjem igračke križaljke prvaka. Nagađaju kako će Niko i u Bayernu igrati taktičkom postavom koja mu je donijela uspjeh u Eintrachtu, a ona je 3-1-4-2.

Tu bi jednu od glavnih uloga dobio upravo Rakitić kojeg iz mjeseca u mjesec sele iz Barcelone, a kako u Kataloniju navodno dolazi Antoine Griezmann, Barca će vjerojatno ponešto morati i prodavati. Španjolci javljaju kako su spremni pustiti Raketu, no samo za cijenu koja će se kretati oko 60 milijuna eura iako Englezi pišu da je Bayern spreman dati i oko 80 milijuna. Kao njegova zamjena već je predviđen jedan od dvojca Miralem Pjanić – Christian Eriksen

Bayern se već duže pojavljuje kao klub u kojem bi Raketa mogao nastaviti karijeru. Navode Nijemci da bi se u redovima bavarskog diva savršeno uklopio, a kao razloge su istaknuli to što savršeno govori njemački, u klubu je njegov veliki prijatelj Manuel Neuer, a od sada i bivši suigrač te izbornik Niko Kovač.

https://www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.