Splićanke odlučne u namjeri prekidanja 12-godišnje dominacije Osječanki

Splićanke odlučne u namjeri prekidanja 12-godišnje dominacije Osječanki

Splićanke su prošle godine osvojile Kup Hrvatske, svoj prvi trofej.

Čelništvo Ženskog nogometnog kluba Split poduzima sve moguće radnje kako bi njihove nogometašice nakon 12 godina svrgnule sa vrha nogometašice Osijeka koje vladaju hrvatskim ženskim nogometom.

Grad Split nogometni naslov prvaka države čeka od 2005. godine kada je Hajduk posljednji puta bio prvak, a ove godine nogometašice su vrlo blizu. Nakon polusezone imaju tri boda više od Osijeka, a kako ove dvije ekipe nemaju konkurenciju, izvjesno je da će o naslovu odlučivati međusobni omjer, a on ide na ruku Splićankama jer su u splitskom susretu dobile 2:0, pa na uzvratu na Mačkamami imaju veliki kapital.

Sportski direktor Allen Moharić osigurao je sponzora za odlazak na pripreme u Antalyju, a predstavljena su i dva inozemna pojačanja.

Iz Australije je došla napadačica Laura Kate Spiranovic, sestra australskog reprezentativca Matthewa Spiranovica, a pojačanje među vratnicama, Splićanke su dobile u Kanađanki hrvatskog porijekla Stephanie Bukovec koja je igrala na Islandu.

Splićanke su bacile rukavicu u lice suparnicama iz Osijeka, a u gradu na Dravi će morati dobro zasukati rukave ako žele ponovo ugostiti Ligu prvakinja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.