Split podržao Darija Šimića i suradnike! Javno pozvan i predsjednik Rijeke

Split podržao Darija Šimića i suradnike! Javno pozvan i predsjednik Rijeke

Dario Šimić, potencijalni kandidat za predsjednika HNS-a obišao je Split.

Dario Šimić, potencijalni kandidat za predsjednika HNS-a, u društvu svojih najbližih suradnika iz kampanje, Marija Stanića i Stipe Pletikose, obišao je Split. Razlog itekako vrijedan pažnje, prezentirana je kampanja i predstavljen program, koji sadrži pojedinosti svega što se želi izrealizirati budu li izabrani i počnu voditi krovnu nogometnu organizaciju hrvatskog nogometa.

Prigodom prezentacije Dario Šimić istaknuo je da smatra da je red da se obiđu županije, te da se  dopusti svakom kandidatu da predstavi svoj program. Dodao je i da mu je žao što ih drugi kandidat ne obilazi, što nije među ljudima,te smatra da vjerojatno nema što reći o tome što se napravilo u proteklih pet godina.

Šimić kaže da je podrška Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije gotova stvar, te naglašava da ljudi jednostavno žele promjene.

Šimić je kontaktirao i predsjednika HNK Rijeke Damira Miškovića koji je potvrdio da su svi u Rijeci za promjene.

“Oni su jasno i glasno rekli da žele promjene, sam Mišković je rekao da nam nogomet ide u amaterizam, mi isto tako razmišljamo. Očekujem da jasno i glasno kaže je li za ovu opciju koja donosi promjene, da svi napravimo nešto zajedno za hrvatski nogomet.”, poručuje Šimić.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.