Sramotna izjava mame Hasić

Sramotna izjava mame Hasić

Majka je iznijela puno informacija koje djeluju nestvarno.

Majka sada već bivšeg mladog Dinamovog nogometaša Ajdina Hasića progovorila je za Sportske novosti o “istini” svoga sina i njegovog neslavnog rastanka sa modrima, međutim kada se dublje zagleda u njene riječi i spoji tekst u cijelinu može se puno toga pročitati između redova.

Podsjetimo Hasićev otac je potpisao sporazumni raskid ugovora s obzirom da je Ajdin još maloljetnik, iz Dinama su rekli da su izigrani s obzirom da su htjeli potpisati novi ugovor, poslali su u BiH papire raskida starog i potpisa novog ugovora, međutim samo je raskid potpisan.

“Dinamo nije vjerovao u Ajdina kao igrača od samog početka našeg dolaska u Dinamo.Prvi ugovor nam je Dinamo ponudio tek u rujnu 2014. godine premda smo ga mogli potpisati i puno ranije, a i taj je bio samo na period od jedne godine. Nakon isteka tog ugovora Dinamo nam nije ponudio novi, jer nije računao na Ajdina.” – rekla je Sazbira za Sportske novosti.

Hasić je ove sezone već upisao pet nastupa za drugu momčad Dinama u 2.HNL sa nepunih 17 godina, igrao je i za u-19 momčad u UEFA Ligi prvaka. Sa nepunih 17 godina status u klubu mu je bio iznimno dobar s obzirom da se ne računa na njega.

“Najveća stvar koja nam je smetala jest ta da se nama stalno sugeriralo da Ajdin potpiše menadžerski ugovor s ljudima bliskim Zdravku Mamiću, govoreći nam neprestano da će Ajdin imati kompletnu zaštitu i brigu u Dinamu ako pristanemo potpisati za dotične menadžere. Mi na to nismo htjeli pristati i to je jedan od osnovnih razloga zbog čega smo otišli iz Dinama. Dakako, uz činjenicu da u klubu nisu u vjerovali u naše dijete kao igrača.” – rekla je Sazbira.

Pomalo nevjerovatna situacija da se sugerira menadžerski ugovor igraču na kojega se ne računa i u kojega se ne vjeruje.

Na upit gdje će Ajdin nastaviti karijeru majka odgovara:

“O tome zaista još sada ne razmišljamo jer o tome vodi brigu naša agencija koja nas zastupa.”

Večernji list je u travnju ove godine napisao da je albanski menadžer Fali Ramadani pridobio još jednoga nadolazećega majstora s naših prostora, 17-godišnjega dinamovca Ajdina Hasića. Mladićev zastupnik bio je Ismet Dizdarević, a on je nakon raskida ugovora s Dinamom dao ovu izjavu:

“Što se dogodilo s Hasićem? Ne znam, pitajte ljude u Dinamu. Ugovor je očito raskinut, a tko ga je i s kim raskinuo, stvarno nemam pojma, mene nitko o tome nije službeno obavijestio.”

Vjerujete li u potresnu ispovijest majke?

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.