Srna nakon 15 godina napušta Šahtar?

Srna nakon 15 godina napušta Šahtar?

Darija od novog kluba navodno dijeli samo liječnički pregled.

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna ne nastupa više od godinu dana zbog pada na doping testu. S treninzima može početi 22. lipnja, ali još nije sigurno gdje će nastaviti karijeru.

Srnu se u posljednje vrijeme povezivalo uz razne klubove. Navodno mu je bilo ponuđeno mjesto trenera na klupi Arsenala iz Kijeva, a i turski Bešiktaš je pokazao veliki interes za dugogodišnjeg kapetana Šahtara. A sada, kako piše Večernji list, za desnog beka su zainteresirani i aktualni viceprvaci Grčke, PAOK, od kojeg ga navodno samo liječnički pregled dijeli od potpisa.

PAOK je ove godine osvojio drugo mjesto iza AEK-a, a kao veliki plus je i to što su izborili Ligu prvaka. No, u posljednje vrijeme medijske stupce puni zahvaljujući svome gazdi Ivanu Savvidisu, koji je tijekom prvenstvene utakmice protiv AEK-a ušao u teren s pištoljem.

Bivšem hrvatskom kapetanu bi ovo bio tek treći klub u karijeri, a karijeru je počeo u Hajduku. Sa Šahtarom, gdje se nalazi od 2003. godine, je osvojio devet naslova prvaka, sedam ukrajinskih kupova, te Uefin kup. Zanimljivo je da je trener PAOK-a Razvan Lucescu, sin trenera Mircee Lucescua, koji je duži niz godina vodio Darija u Donjecku.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.