Srna: “Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju.”

Srna: “Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju.”

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna otkrio je ponešto o svojim nogometnim počecima te najavio Europsko prvenstvo koje je pred Vatrenima.

Kapetan Vatrenih Darijo Srna u razgovoru prije prijateljskih utakmica s Izraelom i Mađarskom u ožujku prisjetio se svojih početaka i kako se nije odvajao od nogometne lopte, prokomentirao je europske kvalifikacije, najavio Euro u Francuskoj, otkrio što za njega znače slavne kockice na hrvatskom dresu te je poslao i poruku hrvatskim navijačima.

“Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži Euro sve mi je teže. Uvijek sam u svim utakmicama davao sve od sebe i ostavljao sam srce na terenu. Hrvatska reprezentacija dala mi je puno lijepih trenutaka i emocija koje nikada neću zaboraviti.”

“Kockice na hrvatskom dresu su simbol Hrvatske. S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv. Kad vidim svoje igrače u hrvatskom dresu s kockicama, osjećaj je neopisiv. Slušati hrvatsku himnu te biti igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, najveća je čast”, kazao je hrvatski kapetan.

“Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Moramo se tako postaviti, smatram da smo kvalitetniji od Češke i Turske, a sa Španjolskom smo se u Poljskoj dobro nosili. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.