Stiglo novo veliko pojačanje za Igora Bišćana

Stiglo novo veliko pojačanje za Igora Bišćana

Ivan Tomečak vratio se u Rijeku. Tomečak je nakon liječničkog pregleda potpisao ugovor, te se vratio u redove kluba u kojem je igrao u sjajnoj formi ostvarivši odlične rezultate: “Sretan sam što sam se vratio u Rijeku. Vraćam se jer znam gdje dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga je i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni”, rekao je Ivan Tomečak po povratku u redove bijelih.

Zanimljiv je podatak da je Ivan u svojoj igračkoj karijeri dijelio svlačionicu s aktualnim trenerom Rijeke: “S Igorom Bišćanom sam dijelio svlačionicu, znam ga kao osobu. Znam da je dobar čovjek, sada ću imati priliku upoznati ga kao i trenera. Drago mi je što sam čuo sve najbolje o njemu kao treneru”, ustvrdio je Tomečak koji vjeruje da može pružiti jako puno u dresu Rijeke: “Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate, te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu.”

Tomečak je nakon odlaska iz Rijeke (95 nastupa, 8 golova) nosio dresove Dnjipra, Al Nasra, Mechelena i Club Bruggea: “Zadovoljan sam svojom dosadašnjom karijerom, nikad ne znaš gdje će te put u nogometu odvesti. Sada sam u Rijeci i gledam samo prema naprijed.”

Ujedno, bio je dio sjajne generacije koja je pobijedila Stuttgart i ušla u Europsku ligu, te osvojila Kup i Superkup Hrvatske. Tomečak je ujedno postigao pogodak za pobjedu protiv Dinama u prvoj utakmici finala Kupa Hrvatske odigranoj u Zagrebu. Čim je stigao u klub uslijedili su pozdravi i zagrljaji, Tomečak je u Rijeci ostavio dubok trag: “Kup, Superkup i Stuttgart odnosno plasman u Europsku ligu su stvari koje su mi ostale u najljepšem sjećanju. Nadam se da ću u dresu Rijeke ostvarivati iste rezultate i uspjehe,  ako Bog da, možda da ih i nadmašimo!” (www.nk-rijeka.hr)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.