Stipe Miočić: “Motiviran sam kao nikada!”

Stipe Miočić: “Motiviran sam kao nikada!”

Pobjednički stav našeg Stipe

Stipe Miočić je u nedjeljno jutro po našem vremenu izgubio borbu protiv Daniela Cormiera. Tim porazom ostao je bez pojasa prvaka teške kategorije UFC-a. Odmah nakon borbe bio je jasan: “Izgubio sam. Jednostavno! Bio je bolji večeras!”

Stipe je 14. svibnja 2016. godine slavljem protiv Fabricia Werduma u njegovom Brazilu osvojio naslov prvaka. Nakon toga je u tri navrata branio titulu ‘najjačeg čovjeka’ na svijetu (Overeem, dos Santos, Ngannou) što nitko prije nije uspio. Poraz od Cormiera je ujedno i prvi poraz uopće Miočića na glavnim priredbama UFC-a (8-1). Dosadašnja dva poraza 2012. i 2014. doživio je nešto manje popularnim “UFC on Fox” i “UFC on Fuel TV” događajima. Dan nakon poraza Stipe je još jednom pokazao svoju veličinu i svoj pobjednički stav, te je poslao jasnu poruku kako želi uzvratnu borbu:

“Čestitke DC. Nisam dobio priliku da ti to kažem u kavezu, no ajmo ponovno zaplesati i odraditi uzvratnu borbu prije nego što to prozoveš karijerom.” Zahvalio se i svojem stožeru i najavio povratak na vrh: “Biti najveći teškaš ikada u povijesti UFC-a je nešto što gradiš kroz cijelu karijeru i ne završava se ovdje. Motiviraniji sam nego ikad!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.