Memorijal Ivana Ivančića: Stipe Žunić šesti, Walsh slavio

Memorijal Ivana Ivančića: Stipe Žunić šesti, Walsh slavio

Brončani u bacanju kugle s nedavno održanog Svjetskog prvenstva u Londonu Stipe Žunić završio je šesti  s bačenih 20.66m na međunarodnom zagrebačkom atletskog mitingu. Prvo mjesto osvojio je aktualni svjetski prvak Novozelanđanin Tomas Walsh (21.50), drugi mjesto zauzeo je  Australac Damien Birkinhead s novim nacionalnim rekordom od 21.35m, dok je treći Poljak Michal Haratyk, koji je bacio centimetar manje.

Nakon večerašnjeg spektakla pored fontana sutra nas na stadionu Mladosti očekuje i ostatak atletskih disciplina. Za hrvatske navijače posebno zanimljivo bit će praćenje Sandre Perković i Sare Kolak, koje su najavile nove rekorde.

‘Dobro sam se osjećao, završio sam ispod očekivanja. Desio mi se mali peh u samom startu. Prvi hitac prošao mi je kroz prste pa mi je malo natečeno. Da nije bilo peha, bilo bi fenomenalno. Kiša je stala baš u pravo vrijeme, svi su bacali sjajno. Bili su na dobrom nivou, žao mi je što se nisam pridružio prvoj trojici. Ovo je najbolje natjecanje u godini.’ Rekao je Stipe za HRT.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.