Stožerni branič Hrvatske poručio: “Treba se pokazati na terenu, a ne riječima!

Stožerni branič Hrvatske poručio: “Treba se pokazati na terenu, a ne riječima!

Vrsaljko je ove sezone više igrao za reprezentaciju nego za klub Atletico Madrid.

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko nakon ozljede se polako vraća u redove Atletica, ali ne igra puno. Nedavno je održao i sastanak s trenerom Simeoneom s obzirom da je u novoj sezoni odigrao tek pet utakmica, tri u Primeri, jednu u Kupu kralja i Ligi prvaka.

“Trener me prije desetak dana pozvao na razgovor. Popričali smo o svemu glede mojeg stanja, igranja, statusa. Bio je to vrlo dobar razgovor i s njega sam otišao s pozitivnim dojmovima”, započeo je Vrsaljko koji je u reprezentativnim akcijama uvijek bio standardan.

“Svjestan sam što nas sve čeka u doigravanju. Ulog je ogroman, plasman na Svjetsko prvenstvo. Dakle, sve drugo postaje nebitno. Nema alibija, ima bistre glave što treba činiti. I s moje strane je sve jasno, spreman za sve napore doigravanja, a izbornik je taj koji će odlučiti tko igra”, nastavio je Vrsaljko otkrivši svoj dojam o reprezentaciji Grčke.

“Oni su reprezentacija koja zaslužuje maksimalni respekt. Teški su za probiti, uporni, borbeni, i nije samo da se dobro brane, mogu i opasno kontrirati. Uza sve poštovanje mislim da će biti presudno kako ćemo se mi postaviti, odnosno pokazati. Mi smo sigurno kvalitetnija momčad, ali to treba pokazati na terenu, a ne na riječima. Čeka nas dugih i kompliciranih 180 minuta, ali uvjeren sam da ćemo se mi na kraju radovati”, zaključio je Zadranin.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.