Strinić dolazi Kaliniću: “Potpisao sam ugovor s Milanom na tri godine“!

Strinić dolazi Kaliniću: “Potpisao sam ugovor s Milanom na tri godine“!

Veliki transfer u karijeri hrvatskog reprezentativca.

“Klupska sezona je završena i sada konačno i službeno mogu reći da više nisam igrač Sampdorije te da je moja iduća destinacija Milan, s kojim sam potpisao trogodišnji ugovor“, izjavio je hrvatski reprezentativac Ivan Strinić.

Iako je sve praktički bilo jasno još prošle zime, kada je Milan dogovorio sve uvjete ugovora s Ivanom, vijest nije smjela biti službeno objavljena do završetka sezone. Upravo to stajalo je Strinića proljeća provedenog uglavnom na klupi.

“Milan me želio još u vremenu kad sam igrao za Napoli, ali oni me nisu htjeli pustiti. Zato sam prošlog ljeta potpisao za Sampdoriju, u kojoj sam imao priliku igrati, no nakon potpisa ugovora s Milanom, zbog propisa nisam smio dobivati puno minutaže. Zato i jesam odigrao svega tri utakmice nakon prosinca“, nastavio je Strinić.

U Milanu će zaigrati i s reprezentativnim suigračem, ali i igračem s kojim je dijelio svlačionicu splitskog Hajduka i Dnipra, Nikolom Kalinićem:

“Jako mi je drago zbog toga jer se jako dobro znamo i slažemo. Ja sam njega dočekao u Dnipru i pomogao mu da se snađe, a sada će biti obrnuta situacija. Moja velika želja je bila da ne mijenjam ligu pa se nadam da će prilagodba ići lako“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.