STRINIĆ: KONCENTRIRANO NA ŠPANJOLSKU

STRINIĆ: KONCENTRIRANO NA ŠPANJOLSKU

"Nadam se da ćemo pružit dobre partije"

Ivan Strinić, lijevi bek hrvatske reprezentacije, potvrđuje kako je atmosfera među Vatrenima ostala na visokoj razini i uoči susreta sa Španjolskom.

Izbornik Ante Čačić lijevu je stranu hrvatske obrane u dosadašnjim dvobojima na Europskom prvenstvu posvetio Ivanu Striniću.

“Zadovoljan sam, kako svojom igrom tako i igrom cijele momčadi, osim u zadnjih 15 minuta protiv Češke, kada smo malo izgubili glavu. Ostalo je bilo izvrsno. Dobro se oporavljamo i pripremamo za Španjolsku, kako fizički tako i psihički, sve ovo u Saint-Etienneu nas je umorilo. Izbornik će na kraju odlučiti tko će igrati i na kojoj poziciji”, sažeo je Strinić.

U Bordeaux Španjolci putuju s maksimalnih šest bodova, dok Hrvatska ima četiri, zahvaljujući pobjedi nad Turskom i remijem s Česima.

“Španjolske igrače dobro znamo, vrhunski su pojedinci i nema nekih iznenađenja. Trebamo dobro analizirati kako bismo otkrili gdje im možemo napraviti neki problem. Vidjet ćemo na utakmici koliko smo spremni i kako će sve izgledati. Treba vidjeti kako će se utakmica razvijati, a mi ćemo pokušati prezentirati igru kao u protekle dvije utakmice. Teško je držati presing i napadati svih 90 minuta, ali moramo ustrajati i pokušati nastaviti tako”, rekao je Strinić.

“Atmosfera je fenomenalna, svi razmišljamo pozitivno i jedva čekamo igrati. Budemo li se zamarali drugim stvarima, neće biti dobro, i stvarno mi je žao zbog raspleta protiv Češke. No, moramo se koncentrirati samo na susret sa Španjolcima, nadam se da ćemo pružati jednako dobre partije”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.