Strinić prekobrojan u Napoliju: Želi ga ambiciozni talijanski prvoligaš

Strinić prekobrojan u Napoliju: Želi ga ambiciozni talijanski prvoligaš

Foto: Getty Images

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Strinić nalazi se na izlaznim vratima Napolija, nakon što su mu čelnici tog kluba poručili kako za njega više nema mjesta u napuljskom klubu.

Naime, na početku sezone je Napoli posudbio Marija Ruija iz Rome i uz neprikosnovenog Fauzija Ghoulama pozicije na lijevom beku u Napoliju su popunjene, pa je bilo jasno kako će Strinić morati potražiti novi klub. 30-godišnji Strinić je od dolaska u Napoli 2015. godine za talijanski klub odigrao iznimno malo utakmica i nikako se nije uspio nametnuti trenerima Rafaelu Benitezu i Mauriciju Sarriju.

No, čini se kako Strinić neće dugo morati čekati na novi klub, jer je za njegovim uslugama zainteresirana Sampdorija. Ambiciozni talijanski prvoligaš je uložio već 40 milijuna eura na pojačanja u prijelaznom roku, a čini se da će se potrošnja nastaviti dovođenjem Strinića. Navedeno je urodilo plodom budući da je Sampdorija u društvu velikana poput Juventusa, Intera, Milana i Napolija, kao jedinih ekipa koje imaju maksimalan broj bodova nakon dva kola.

Ukoliko Strinić ostvari transfer u Sampdoriju dočekati će ga poprilična konkurencija za mjesto u prvoj ekipi, budući da je upravo u ovom prijelaznom roku doveden Nicola Murru, kojeg je Sampdorija platila 7 milijuna eura. U svakom slučaju Ivan Strinić se nada skorom dogovoru klubova budući da je u Napulju bio osuđen na mrvice, a nada se kako bi u Sampdoriji mogao dobiti priliku da pokaže svoju vrijednost.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.