Studentica otkrila identitet: “Cristiano Ronaldo me brutalno silovao“!

Studentica otkrila identitet: “Cristiano Ronaldo me brutalno silovao“!

Portugalac je u enormnim problemima.

Studentica iz Las Vegasa, 34-godišnja Kathryn Mayorga, tvrdi kako ju je Cristiano Ronaldo analno silovao 12. lipnja 2009. godine u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palms u Las Vegasu te kako ju je Portugalac prisilio na seks, prenosi njemački Der Spiegel.

Time je konačno poznat identitet djevojke, čime je Ronaldo u velikim problemima. Mayorga je šutjela cijelo vrijeme iz razloga što joj je Ronaldo i platio 375 tisuća dolara, samo da se ovaj slučaj zataška i ne ide na sud.

No, nakon što je ustanovljeno da je uistinu silovana i kako tvrdi da sada ima teške psihičke posljedice silovanja, odlučila je progovoriti. Njih dvoje upoznalo se u VIP dijelu noćnog kluba u Las Vegasu, nakon što joj je Ronaldo prišao i ponudio piće.

Kada su svi krenuli u jacuzzi, ona se išla presvući u svlačionicu, nakon čega je Ronaldo krenuo za njom i tako je sve krenulo:

“Zamolio me da mu diram penis na 30 sekundi i kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot! Smijala sam mu se jer sam mislila da se šali. No, rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim, što sam i učinila, ali da neću dodirivati njegovo spolovilo. Nakon toga je vrlo snažno navalio na mene i počeo me dirati te bio na meni“, ispričala je silovana studentica.

“Okrenula sam se od njega, no on mi je skinuo donje rublje. Kada sam se okrenula i sklupčala pokušala sam pokriti svoju vaginu, no tada je skočio na mene i silovao me bez prezervativa“, zaključila je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.