Subašić: Utakmicu po utakmicu, bitno je da budemo kompaktni

Subašić: Utakmicu po utakmicu, bitno je da budemo kompaktni

Subašić, vratar Monaca, europsku će smotru odraditi na poznatom “terenu”, u Francuskoj, a posebno ga lijepe uspomene vežu uz pariški stadion na koji će opet istrčati 12. lipnja.

“Meni je lijepo igrati u Francuskoj, a na Parku prinčeva još nisam nikada izgubio i nadam se neću ni sada”, kaže Danijel no ipak nastupa s dozom opreza jer Turci mogu biti nezgodan protivnik.

“Poštujem sve momčadi i sve igrače, i sigurno je Turska dobra reprezentacija. Čvrsti su, jaki i nikoga nećemo podcijeniti. Jaki su u prekidima, Calhanoglu ih posebno dobro izvodi, no posebno im se ističe snaga kolektiva. No, budemo li kompaktni u obrambenom bloku, sve možemo riješiti bez prekršaja u opasnoj zoni”, rekao je Subašić.

Ipak, i Hrvatska ima svoje adute.

“Imamo igrače koji igraju u vrhunskim klubovima, koji su dokazali da su i sami vrhunski igrači. Protivnici bi se stoga trebali prilagođavati nama, izbornik to od nas traži i to trebamo raditi. No, moramo ići utakmicu po utakmicu jer nam je osnovni cilj proći skupinu”,  zaključio je vratar reprezentacije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.