Šuker pridobio još dva županijska nogometna saveza!

Šuker pridobio još dva županijska nogometna saveza!

Dario Šimić jedini je protukandidat Šukeru u predsjedničkoj utrci.

Davor Šuker, aktualni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, pridobio je podršku još dva županijska nogometna saveza.

Riječ je o Nogometnim savezima vukovarsko-srijemske i ličko-senjske županije. Naime, Izvršni odbor NS Vukovarsko-srijemske županije u ponedjeljak je izglasao podršku Šukeru u predsjedničkoj borbi za čelno mjesto u HNS-u.

Dario Šimić jedini je protukandidat Šukeru u predsjedničkoj utrci, a u ponedjeljak su Mario Stanić i Goran Vlaović, članovi njegovog stožera, otputovali u Vinkovce kako bi tamošnjem savezu predstavili Šimićev progam. Šimić je u isto vrijeme otputovao u Gospić gdje je tražio podršku njihovog saveza. Međutim, oba saveza su izglasala potporu Šukeru. Također, Šimić je u tek u ponedjeljak dobio podršku NS splitsko-dalmatinske županije.

U Vinkovcima su samo dvojica skupštinara digla ruku za Šimića, dok su ostalih 12 digli za Šukera. Sličan scenarij odvijao se i u Gospiću gdje su skupštinari također izglasali povjerenje Šukeru.

Šimić zasad ima potporu iz Splita i Zadra, a u utorak bi trebao saznati može li računati na glasove NS šibensko-kninske i NS dubrovačko-neretvanske županije. Također, Šimić se nada potpori Damira Miškovića, predsjednika HNK Rijeke i člana IO HNS-a, odnosno još se čeka odluka NS primorsko-goranske županije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.