Šuker vraća reprezentaciju na Poljud nakon više od dvije godine?

Šuker vraća reprezentaciju na Poljud nakon više od dvije godine?

Iako Šuker još uvijek iznio svoj program za predstojeće predsjedničke izbore u HNS-u, jedan od njegovih prioriteta mogao bi biti ponovno igranje reprezentacije na Poljudu.

Prošlo je više od dvije godine kada je posljednji put Hrvatska nogometna reprezentacija igrala utakmicu na Poljudu. Naime, toliko je prošlo od incidenta s kukastim križem iscrtanim na travnjaku Poljuda u utakmici protiv Italije.

Davor Šuker, aktualni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, navodno ima u planu vratiti Vatrene na stadion Hajduka.

Iako Šuker još uvijek iznio svoj program za predstojeće predsjedničke izbore u HNS-u, jedan od njegovih prioriteta mogao bi biti ponovno igranje reprezentacije na Poljudu, a prenose Sportske novosti. Navodno bi se to trebalo dogoditi nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji koje je na rasporedu sljedeće ljeto 2018. godine, a tijekom nove UEFA-ine inicijactive, Lige nacija.

Ždrijeb za spomenuto natjecanje odvit će se 24. siječnja 2018. godine, a Hrvatska se, prema FIFA-inom renkingu, nalazi u najjačoj ligi. Potencijalni protivnici Vatrenima bi mogli biti Njemačka, Engleska, Portugal, Španjolska, Francuska, Italija, Belgija, Nizozemska, Island, Švicarska i Poljska.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.