Sušić: U Hajduk se mogu vratiti samo na velika vrata!

Sušić: U Hajduk se mogu vratiti samo na velika vrata!

Tino Sven Sušić otvorio je dušu novinarima.

“Naravno, ja sam veliki navijač Hajduka, gledam svaku njihovu utakmicu. Sviđa mi se Hajdukova priča, jako mi je drago što se diže i financijski i sportski. Još su se digli dolaskom Željka Kopića, igraju napadački nogomet i mislim da je to ono što je nedostajalo posljednjih godina. Kopića poznajem otprije, iz Slavena Belupa koji je pod njim igrao vrlo zanimljiv nogomet, bio je i u Zagrebu, gdje je isto igrao napadački. Vidi se da voli igru, to je odmah uveo i u Splitu i već napravio neke sjajne rezultate. Sviđa mi se to gledati, jer Hajduk zabija puno golova na svakoj utakmici.”

“Čujem se sa Zoranom Nižićem, s njim sam jako dobar. Čujem se i s Franckom Ohandzom, s kojim pričam francuski. Hajduk se i igrački pojačao, stigao je Mijo Caktaš, koji je za mene veliko pojačanje, stvarno dobar igrač. Rade dobar posao, stvari će ići samo na bolje, u sljedećih par godina sigurno će se klub dići na još višu razinu.”

“Shvaćam da mi je Antwerp posljednji vlak, gledam ovo kao zadnju priliku da napravim nešto veće u karijeri. Znam da imam kvalitetu, pokazat ću svima da sam dobar igrač i da mogu napraviti neki veći iskorak. Sve je na meni, da dobro radim i dobro igram, ali znam da to mogu i da ću to pokazati svima. Začepit ću usta brojnim ljudima koji su me ponižavali i pričali svašta o meni. To mi ne smeta, jer me to jača, daje mi poseban motiv. No isto tako svjestan sam da mi je ovo zadnja prilika.”

“Opcija povratka u Hajduk nije realna, ne želim se vraćati dok nisam u karijeri napravio nešto veliko. Ne želim doći i da pričaju kako sam došao spasiti karijeru. Ako se ikad vratim u Hajduk, hoću to napraviti kao netko tko je već uspio. Želim se na Poljud vratiti na velika vrata.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.