SVEČANO OTVARANJE EUROPSKIH SVEUČILIŠNIH IGARA U TIJEKU

SVEČANO OTVARANJE EUROPSKIH SVEUČILIŠNIH IGARA U TIJEKU

Moto: "Srce vjeruje, um ostvaruje!"

Fantastičan prizor mogao se vidjeti par sati prije početka svečane ceremonije Sveučilišnih igara. Euforija i oduševljenje studenata iz cijele Europe pravi su dokaz koliko je pozitivna priča o Igrama koje slijede.

Studenti iz cijele Europe polako su pristizali  na ceremoniju otvorenja koja je krenula od 21 sat i upravo traje na stadionu Mladost. Svečano otvorenje uživo prenosi HRT 2. U svojim službenim uniformama i s vidljivim uzbuđenjem na licima, sudionici spremno kreću na treće Europske sveučilišne igre. Na Mladosti u velikoj spektakularnoj ceremoniji  u svečanom mimohodu sudjelovat će svi natjecatelji.

Osim svečanosti otvaranja i zatvaranja Europskih sveučilišnih igara Hrvatska televizija (HRT – HTV) omogućit će gledateljima izravan prijenos devet sportskih natjecanja (u ragbiju, vaterpolu, muškoj i ženskoj košarci, muškome i ženskome nogometu, košarci tri na tri te muškoj i ženskoj odbojci na pijesku) te će svakodnevno oko 23 sata prikazivati posebnu emisiju Zagrizi medalju, koju će voditi bivša profesionalna skijašica Nika Fleiss.

Svečanu ceremoniju otvaranja sveučilišnih igara pogledajte na našoj facebook stranici ovdje .

foto:Marko Prpić/PIXSELL

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.