Tim koji brine o spremnosti naših reprezentativaca za nadolazeće igre

Tim koji brine o spremnosti naših reprezentativaca za nadolazeće igre

 „Drago nam je da smo partneri hrvatskim olimpijcima. Vjerujemo kako će nas i na ovim Igrama razveseliti“, rekao je  Janečić.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) predstavio je jučer  hrvatsku olimpijsku rukometnu reprezentaciju Rio 2016. i Polikliniku AVIVA kao službenu zdravstvenu organizaciju hrvatskih olimpijaca.

Naši su rukometaši pripreme za put na Olimpijske igre u Rio započeli sistematskim pregledima u Poliklinici AVIVA, a  prigodu su  iskoristili i za druženje s medijima, predstavljanje olimpijske momčadi i plana priprema.

Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora  izrazio je svoje  zadovoljstvo suradnjom, a Slaven Janečić, ravnatelj Poliklinike AVIVA zahvalio se pak na povjerenju Hrvatskom olimpijskom odboru te istaknuo kako je svim našim olimpijcima na usluzi vrhunski tim liječnika i stručnjaka Poliklinike. Naglasio je pritom:`Sistematski pregledi važni su  ne samo za vrhunske sportaše, nego za sve s ciljem očuvanja zdravlja i pravovremenog otkrivanja eventualnih oboljenja.´

Olimpijske igre u Riju bit će pete OI na koje su se hrvatski rukometaši plasirali od osamostaljenja Hrvatske, a u Rijo dolaze kao osvajači bronce iz Londona prije četiri godine. Za ponovni uspjeh bitna je njihova fizička spremnost i zato je važno da sa zdravstvenog aspekta bude učinjeno sve kako bi se prevenirala eventualna oboljenja. To je učinjeno i potvrda da su spremni je dobivena. Našima igračima, `kojima je rukomet u krvi i koji će biti prvi´  preostaje jedino fokusirati se na pripreme i taktiku. Ne sumnjamo u uspjeh, SAMO JAKO!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.