Na 33. međunarodnom turniru Kup Grada Rijeke, u organizaciji Stolnoteniskog športskog kluba Srdoči

Titulu najboljeg juniora ponio Karlo Jovanović, u konkurenciji kadetkinja Lea Brnić druga

Titulu najboljeg juniora ponio Karlo Jovanović, u konkurenciji kadetkinja Lea Brnić druga

U dvorani Osnovne škole Srdoči nastupilo je 171 natjecatelja iz 37 klubova iz Rusije, Slovenije i Hrvatske.

Član STŠK Srdoči, Karlo Jovanović je za poredak od 1-4. mjesta ostvario tri pobjede, pobijedivši drugoplasiranog Darija Kraljića, člana STK SC Ronalda Ređepa iz Varaždina, 3:2 (12, 8, -7, -14, 7), trećeplasiranog Jana Bitežnika, člana Gorice iz Slovenije 3:0 (7, 5, 8) i četvrtoplasiranog Vedrana Pavlića, člana GSTK Zagreba 3:0 (4, 3, 11).

Zapažen rezultat postigla je Lea Brnić, članica Svetog Jakova iz Jadranova, koja je u konkurenciji kadetkinja osvojila drugo mjesto. U finalnom srazu izgubila je od Ivane Grgić , članice STK Bjelovar, 1:3.

Treće mjesto osvojila je talentirana Sena Smailji, članica riječkog Kvarnera Sena je u konkurenciji najmlađih kadetkinja izgubila u polufinalu od kasnije drugoplasirane Slovenke Sare Tokić, članica NTK Mahle iz Vrtojbe pobijedila je 3:0 (8, 7, 10).

U četvrtfinalu su zapeli Alen Šebelja član Opatija 08, izgubivši u konkurenciji najmlađih kadeta od Svena Zahora, člana Dugog Sela, 2:3 te članice Svetog Jakova iz Jadranova Matilde Salme u konkurenciji najmlađih kadetkinja, izgubivši od pobjednice turnira Dore Popec iz porečkog Jadrana 0:3.

Veronika Salma u konkurenciji mlađih kadetkinja, izgubila je od Mie Šćepanović, članice zagrebačke Mladosti 0:3, Maja Perhat u konkurenciji kadetkinja izgubila je od Matee Dolenc, članice STK Bjelovar 1:3, a Leo Vekić, član STK Opatija 08, izgubio je od finaliste Aleksa Krstevskog, člana STK Pule, 0:3.

Foto: Lea Brnić /Facebook

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.