Trener Hajduka pred otkazom: “Neću napustiti ekipu, moj ugovor je tu”

Trener Hajduka pred otkazom: “Neću napustiti ekipu, moj ugovor je tu”

Joan Carillo bio je iznenađen kada ga je na pressici nakon poraza od Rudeša dočekalo pitanje o otkazu.

Hajduk je neočekivano poražen od Rudeša na domaćem terenu rezultatom 3:2, nakon što je na poluvremenu vodio rezultatom 2:0. Nezadovoljni navijači upravu su pozvali na ostavke, a isto ne osjeća trener Joan Carillo.

“Ne, neću napustiti ekipu. Imam više informacija od vas, moj ugovor je tu, ne mogu ništa učiniti, a ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem tu biti, to je na njima. Meni kao treneru ostaje da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako ja vidim utakmicu”, iznenađeno je konstatirao Carillo.

”Nije Rudeš dobio utakmicu u drugom poluvremenu nego smo je mi izgubili jer nismo igrali kao momčad. Na poluvremenu sam govorio da utakmica nakon 2:0 nije gotova i da moramo izaći s jasnim stavom da zabijemo treći gol. Teklić je imao jednu situaciju, a nakon što su nam dali gol bilo je nekoliko situacija koje mi se nisu svidjele”, nastavio je trener Hajduka koji nakon susreta nije bio samokritičan.

“Kada pobjeđujemo, pobjeđujemo svi, a kada gubimo, gubimo svi, ja prvi s njima. Nismo izgubili zbog taktičke nesigurnosti ili fizičkog pada. Drugi faktor je psihičke naravi, to je ono što čini kompletnu cjelinu, a to nismo imali”, zaključio je Carillo, dok je njegov sunarodnjak na klupi Rudeša Inaki Alonso bio prezadovoljan pobjedom svoje momčadi.

“U pripremi nismo odustali od plana za ovu utakmicu. Na sastanku s igračima kad smo čuli da Istra vodi 4:0, rekao sam im da je to pozitivna stvar za nas. Kazao sam im da ako budemo vjerovali u pobjedu u Splitu da ćemo ih opet sustići”, presretan je bio Alonso.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.