Trener želi vlastitu smjenu: “Jasno je kako se u nogometu rješavaju te situacije”

Trener želi vlastitu smjenu: “Jasno je kako se u nogometu rješavaju te situacije”

Matjaž Kek nije bio zadovoljan nakon poraza od Austrije, a dao je natuknuti i koju odluku uprave očekuje u sljedećim danima.

Nakon što je prije nešto manje od dva tjedna sam ponudio ostavku nakon domaćeg poraza od Osijeka u 13. kolu prvenstva, poslije šoka protiv Austrije Matjaž Kek nije bio toliko konkretan, već je zagonetno poslao poruku.

“Klub ima svoju hijerarhiju te u situaciji, kada su svih 14 igrača koji su izašli na teren bili loši, postaje jasno kako se u nogometu rješavaju takve situacije”, rekao je slovenski strateg nakon najvećeg poraza kojeg je Rujevica vidjela.

Kada je nakon Osijeka predsjednik Damir Mišković promptno odbio Kekovu ostavku, činilo se to kao motiv više u sjedinjavanju podijeljene svlačionice, no 10-ak dana nakon podjele su postale još veće.

Nakon dvoboja Kek je spominjao i teške odluke koje klub mora donijeti kako bi igrači izašli iz velike krize, no decidirano je odbio komentirati koje su to odluke. Moguće da je mislio na vlastiti otkaz.

Jer ipak, ponuda Slovenskog nogometnog saveza je na stolu, što je priznao i sam trener, put do Europskog prvenstva s 24 reprezentacije nikad lakši, a možda se Kek i zaželio domovine nakon predivnih godina provedenih na Kvarneru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.