Tudor igračima: “Ako ne možete igrati nogomet, upišite balet”

Tudor igračima: “Ako ne možete igrati nogomet, upišite balet”

Igor Tudor svojim je igračima poručio da budu više - muškarci...

Igor Tudor proživljava vrlo teške dane u PAOK-u. Momčad koja se osjetno pojačala tijekom ljetnog prijelaznog roka, s namjerom približavanja vrhu tablice, trenutačno je ‘tek’ šesta, a vodeći Olympiakos već ima poslije jedanaest kola bježi velikih četrnaest bodova.

Novi kiks Tudor i njegovi puleni doživjeli su u nedjelju protiv Panetolikosa, izborivši tek remi (0:0). “Igramo užasno. Ne mogu razumjeti da neki igrači kao da igraju po prvi put. Znam problem, ali ne smijem biti iskren i reći ga javno. Neki su igrači izvan forme, neki dugo nisu igrali, neki imaju psihološku blokadu, a neki se ne mogu nositi s pritiskom. Kad sve to zbrojite, previše je problema za jednu momčad. Mnogi od igrača nisu muškarci, a morali bi to biti”, oštar je bio Tudor.

Navijači su ponovno igrače dočekali pred svlačionicom, željeli su i ući unutra. Nezadovoljstvo je sve veće… “Pa što onda? Zar se boje vlastitih navijača? Zar im treba zaštita od ljudi koji vole PAOK? Ako ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta. Ako ne možete igrati u PAOK-u, idite u drugu grčku ligu pa igrajte tamo…”

Što se promijenilo od prije mjesec dana? Jer prije toliko hrvatski je stručnjak za svoje izabranike imao same riječi hvale. “Nisam promijenio mišljenje. U nogometu se u mjesec dana štošta može promijeniti”, istaknuo je. “Istina je kako sam govorio da su dobri, ali sada više nisu. I onda mi vi kažete da bih trebao napraviti kemiju u momčadi? Ma kakvu kemiju”, ljutito je zaključi te napustio konferenciju za medije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.