Tudor šokiran Hajdukovom Upravom: “Stanić i ja htjeli smo preuzeti klupu, Huljaj nas je odbio“!

Tudor šokiran Hajdukovom Upravom: “Stanić i ja htjeli smo preuzeti klupu, Huljaj nas je odbio“!

Igor nije zadovoljan smjerom prema kojemu ide Hajduk.

Iako se prije nekoliko dana ime Igora Tudora spominjalo u kontekstu sigurnog novog trenera splitskog Hajduka, posao se na kraju neće realizirati.

Hrvatski stručnjak odlučio je izaći u javnost i otvoreno progovoriti što se točno događalo proteklih dana:

“Prije tjedan dana kontaktirali su me predsjednik i sportski direktor kluba Huljaj i Bjelanović i rekli mi da žele promijeniti trenera. Ja sam im odgovorio da neću jer Hajduku nije problem trener, nego je Kopić samo žrtva stručne problematike kluba. Umjesto promjene trenera, rekao sam Bjelanoviću da sam spreman doći u klub i donijeti nešto drugo, ono što je klubu sada najpotrebnije, a to je kompletan plan, ideja i vizija razvoja sportskog sektora“, obrazložio je Tudor za početak za Sportske novosti.

“Objasnio sam predsjedniku da se već dulje razdoblje klub ne bavi onim što je važnije od financija i izbora predsjednika, a to je stvaranje igračke vrijednosti, jer možeš imati sve milijune ovog svijeta, no ako nemaš ljude koji mogu prepoznati igrača, viziju i plan, onda nećeš uspjeti. Sastanak je trajao oko tri sata, no nakon što sam mu predložio mene kao trenera i Marija Stanića kao šefa struke, predsjednik je izjavio da će ipak produžiti suradnju s aktualnim trenerom“, zaključio je.

Već u srijedu navečer, nakon što je klub smijenio Kopića, Huljaj je ponovno zvao Tudora i priznao mu pogrešku u nadi da će ga se ipak uspjeti angažirati, no nakon što su njegove ideje prvotno odbijene, Tudor je odbio daljnje pregovore oko povratka na klupu Bilih.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.