U Hajduk se vratio poznati talijanski stručnjak!

U Hajduk se vratio poznati talijanski stručnjak!

Talijanski stručnjak Luigi Febbrari ponovno je na Poljudu. On je u Hajduku radio 2010. u stožeru Edoarda Reje, a ovaj put će biti angažiran kao koordinator svih kondicijskih trenera.

Nakon smjene Katalonca Joana Carrilla i instaliranja Željka Kopića na mjesto trenera, Hajduk je doveo još dva pojačanja.

Talijanski stručnjak Luigi Febbrari ponovno je na Poljudu. On je u Hajduku radio 2010. u stožeru Edoarda Reje, a ovaj put će biti angažiran kao koordinator svih kondicijskih trenera.

Febbrari je radio u brojnim talijanskim klubovima (Lazio, Roma, Atalanta, Napoli, Lecce, Chievo) i osnivač je talijanskog saveza nogometnih kondicijskih trenera.

Također, za individualni rad zadužen će biti kondicijski trener Ivo Katušić koji ima iskustvo rada u RNK Splitu, a kao kondicijski trener radio je još u Azerbajdžanu i Gruziji te individualno s brojnim nogometašima.

Jakov Previšić i dalje će biti kondicijski trener prve momčadi, dok su ostali članovi Kopićevog tabora Zlatko Bašić i Toni Golem te trener vratara Tihomir Bulat.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.