U jednom danu FIFA zaprimila preko 1,3 milijuna zahtjeva za ulaznicama!

U jednom danu FIFA zaprimila preko 1,3 milijuna zahtjeva za ulaznicama!

Ukupno su navijači diljem svijeta uputili 1.318.109 zahtjeva za ulaznicama. Drugi krug prodaje traje do 31. siječnja 2018. godine.

Svjetska nogometna organizacija FIFA zaprimila je više od 1,3 milijuna zahtjeva za ulaznicama za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji koje će se održati na ljeto 2018. godine. Toliki je broj zahtjeva došao u samo prva 24 sata od početka drugog kruga prodaje ulaznica.

Ukupno su navijači diljem svijeta uputili 1.318.109 zahtjeva za ulaznicama. Drugi krug prodaje traje do 31. siječnja 2018. godine.

U slučaju da do tog datuma potražnja za ulaznicama premaši broj dostupnih ulaznica, FIFA će metodom slučajnog odabira izabrati prijavljene kandidate koji će zatim imati pravo na kupnju ulaznica. Također, iz svjetske nogometne federacije podsjećaju da redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće utjecati na određivanje prava na kupnju.

Do sada je najviše zahtjeva za ulaznicama došlo iz Rusije, zemlje domaćina, dok iz inozemstva dolazi 34 posto zahtjeva.

FIFA je objavila da je u prvom krugu, koji je završio u studenom, prodano 742.760 ulaznica. Cijene za inozemne kupce kreću se od 105 dolara, dok je za Ruse početna cijena 22 dolara.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.