U kampu STK Starr se okupila ženska stolnoteniska reprezentacija

U kampu STK Starr se okupila ženska stolnoteniska reprezentacija

Sljedećeg tjedna tri igračice će nastupiti na Hungarian Openu.

Veći dio hrvatske ženske stolnoteniske reprezentacije u 2019. krenuo je s zajedničkim kampom, koji se održava u Varaždinu kod Stolnoteniskog kluba Starr.

Izbornica Tian Yuan okupila je Petru Petek, Mateju Jeger, Ivanu Malobabić, Klaru Cakol, Sun Jiayi i Hanu Arapović, a na kampu im još spariraju Ronald Ređep, Frane Runjić, Borna Kovač, Leon Šantek, Nikola Horvat, Marko Vidaček.

“Očekivala sam nešto lošiju formu djevojaka zbog blagdana, ali to se nije primjetilo. Zapravo, u mnogo boljoj formi su od mojih očekivanja. Petek je bila nešto bolesna, ali je sve odradila, jako dobro igra. Ista stvar je i s Hanom, koja je trenirala u Švicarskoj i Austriji, a najviše me oduševila Klara Cakol, čija igra je mnogo bolja u odnosu na prošli put kad sam je vidjela” – istaknula je izbornica Tian Yuan.

Inače, tri naše predstavnice će uskoro igrati na vrlo jakom turniru Svjetske serije Hungarian Open (15. – 20. siječnja). Hrvatske boje branit će Jeger i Sun, a nastupit će i Andrea Pavlović, ali u B programu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.