U Maksimiru svi šute: Dinamo doputovao u Rijeku bez najboljeg igrača

U Maksimiru svi šute: Dinamo doputovao u Rijeku bez najboljeg igrača

Večeras se od 19 sati na Rujevici igra derbi između dvije najbolje hrvatske ekipe Rijeke i Dinama, a na njemu neće nasupiti igrač koji je često te derbije svojim golovima i riješavao. Radi se o Soudaniju, koji se misterizno nije pojavio u autobusu Dinama koji je krenuo prema Rijeci, što je bio povod nizu spekulacija.

Moguće su tri opcije, od kojih je jedna ozljeda, druga ide u smjeru da je došlo do svađe između najboljeg igrača i nekoga u klubu, dok treća opcija podrazumijeva kako je Soudani na pragu transfera u novi klub pa iz tog razloga ne igra derbi. Stvari postaju još zanimljivije ako znamo da trener Mario Cvitanović na press konferenciji prije puta u Rijeku nije niti jednom riječi spomenuo Soudanija. Na pitanje o ozljedama i dostupnosti kadra, Soudani se nije spominjao, no trener Cvitanović je tek po dolasku u Rijeku pružio objašnjenje da je Alžirac lakše ozlijeđen.

29-godišnji El Arabi Hillel Soudani je u Dinamu od 2013. godine, a za zagrebački klub je zabio preko 70 golova u različitim natjecanjima, te je postao miljenik navijača. Budući da je i u prethodnim rokovima postojala mogućnost da će Alžirac napustiti Dinamo, sasvim je moguće kako je došlo vrijeme rastanka Soudanija od Dinama, a u narednim satima će se svakako znati više o situaciji na relaciji Dinamo-Soudani.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.