U Mokošici održan tradicionalni turnir u gađanju zračnom puškom

U Mokošici održan tradicionalni turnir u gađanju zračnom puškom

Pedeset natjecatelja odmjeravalo je snage u ukupno osam kategorija.

Mokošica je imala privilegiju biti domaćinom jednog atraktivnog streljačkog natjecanja. Već šestu godinu uzastopno vrijedni članovi Streljačkog društva Dragovoljac u tom dalmatinskom mjestu organizirali su sada već tradicionalni otvoreni turnir u gađanju zračnom puškom 10 metara, koji se održao u klupskim prostorijama u Mokošici.

Na tom se turniru održanom povodom Dana dubrovačkih branitelja nadmetalo čak pedeset natjecatelja u ukupno osam kategorija.

Najzanimljivije su bile kategorije mlađih uzrasta. Uzbudljivo je bilo natjecanje u konkurenciji mlađih kadeta gdje je slavio Tomi Čolaković. U kategoriji kadeta najraspoloženiji je bio Bruno Žanić. Kod mlađih kadetkinja slavila je Rina Matešić.

Luka Kraljević bio je superioran u kategoriji juniora. Kod juniorki na postolje je zasjela Nives Čvrljak. Njena prezimenjakinja Tea Čvrljak završila je natjecanje na drugoj poziciji, dok je treća bila Petra Jemin.

Dragan Bjelogradski bio je najbolji u konkurenciji seniora.

U ekipnoj skupini, pobjedu su odnijeli članovi ekipe Dalmacijacement Solina. Drugo i treće mjesto pripalo je Udruzi maloljetnih branitelja Dubrovnik te juniorkama Dragovoljca.

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.