U sjeni priprema za Svjetsko prvenstvo PPD Zagreb pronašao trenera

U sjeni priprema za Svjetsko prvenstvo PPD Zagreb pronašao trenera

Tamše je sezonu počeo na klupi Celja.

Nakon odlaska Line Červara s klupe Rukometnog kluba PPD Zagreb, čelnici su se bacili u potragu za novim trenerom, a prema pisanju Balkan Handballa pronašli su ga. U Zagreb bi trebao doći Branko Tamše, bivši trener Celje Pivovarne Laško.

Tamše je sezonu počeo na klupi Celja, a s nje je otišao nakon samo mjesec dana. Bez posla je tri i pol mjeseca, a sad se izgleda dogovorio s čelnicima Zagreba.

Balkan Handball tvrdi kako Tamše sigurno dolazi u Zagreb i kako se hrvatski prvak nakon Veselina Vujovića ponovno odlučio na trenera stranca. S Vujovićem je Zagreb dvaput igrao četvrtfinale Lige prvaka, a sa Brankom Tamšeom na klupi pokušat će izboriti prolazak grupne faze ove sezone.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb trenutno se nalaze na zasluženom odmoru, a okupljanje prve ekipe kluba predviđeno je za ponedjeljak 07. siječnja u sportskoj dvorani Kutija šibica.

Zagrebaši će sa zimskim pripremama započeti u Zagrebu, dok se kulminacija očekuje u periodu između 18. i 27. siječnja kada će se najbolji hrvatski rukometaši nalaziti u Makarskoj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.