U tučnjavi na beogradskom derbiju uhićeno i šest Hrvata!

U tučnjavi na beogradskom derbiju uhićeno i šest Hrvata!

U tučnjavi domaćih navijača uhićeno je 26 osoba, od čega osam stranih državljana.

Među 26 uhićenih zbog tučnjave u publici na sinoćnjoj utakmici Partizan – Crvena zvezda su i šestorica Hrvata te po jedan Grk i Bugarin, objavili su danas beogradski mediji nakon priopćenja MUP-a Srbije da je uhićeno “i nekoliko stranih državljana”.

Mediji navode kako je povod sukoba dvije skupine navijača Partizana “prevlast na tribini”, ali da “ostaje nejasno kako su se u takvoj tuči našli i strani državljani”.

Portali beogradskog tiska objavili su, pozivajući se na hrvatske medije, da su “Hrvati na derbi došli na poziv ‘kolega’ iz beogradskog podzemlja, kako bi im pomogli u preuzimanju kontrole na južnoj tribini stadiona Partizana”.

U masovnoj tučnjavi na južnoj tribini stadiona Partizana tijekom prvog poluvremena derbija Partizan – Crvena zvezda ozlijeđeno je više osoba, nakon čega je u pratnji jakih policjskih snaga jedna skupina izvedena sa stadiona.

Prema priopćenju MUP-a Srbije, policija je poduzela sve mjere kako bi “utvrdila sve okolnosti događaja”, a nakon identificiranja osoba koje su sudjelovale u tučnjavi, po nalogu nadležnog tužitelja, biti podignute odgovarajuće kaznene ili prekršajne prijave.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.