U verbalni sukob Torcide i Armade uključio se splitski vijećnik, prijeti mu izgon iz nogometa

U verbalni sukob Torcide i Armade uključio se splitski vijećnik, prijeti mu izgon iz nogometa

Pauk je na listi sudaca 3.hnl jug.

Nakon što je navijačka skupina Torcida po noći upala na Kantridu i ostavila transparente s porukom navijačkoj skupini Rijeke, Armadi došlo je do vrijeđanja i od strane splitskog gradskog vijećnika Martina Pauka, ujedno i nogometnog suca.

Torcida je na Kantridi okačila transparente: “U 2018. zločesti ste bili, za Božić svoju Kantridu niste dobili. Ona je sada samo želja pusta, sagnite se da vam Miško svrši u usta” i “Sretan Božić pičke četničke”.

Armada nije ostala imuna na provokaciju iz Splita, već je 20ak pripadnika došlo u Split i slikalo se s transparentom ispred Udruge navijača. Na transparentu je pisalo: “Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći”.

Sukob je nastavio spomenuti Pauk koji je na svome facebooku preuredio sliku uz opis: “Ponoćka je prošla, deco iz Armade, Vratite se kući, sarme vam se lade”.

foto: facebook

Pauk je nakon nekog vremena obrisao spomenuti status, ali bilo je prekasno, a s obzirom da je sudac 3.HNL jug, Hrvatski nogometni savez pokrenuo je istragu i prijeti mu izgon iz nogometa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.