Ugledni sudac: “Hrvatski navijači znaju biti zastrašujući! No, danas ih nema pa su Englezi favoriti“

Ugledni sudac: “Hrvatski navijači znaju biti zastrašujući! No, danas ih nema pa su Englezi favoriti“

Mark se osvrnuo na današnji susret.

Utakmica protiv nogometne reprezentacije Hrvatske bit će 988. službena utakmica za Englesku, ali i prva pred praznim tribinama zbog kazne koju je Hrvatski nogometni Savez dobio još u lipnju 2015. godine.

Izostanak navijača na tribinama Rujevice zasigurno će biti veliki minus za Vatrene, što misli i engleski sudac Mark Clattenburg, koji je za Daily Mail progovorio o hrvatskim navijačima.

“Znam koliko hrvatski navijači mogu biti zastrašujući jer sam sudio utakmicu protiv Češke na Euru kada su je hrvatski navijači htjeli prekinuti bacajući baklje na teren. Nisam se bojao jer sam bio obaviješten o mogućim scenarijima za vrijeme utakmice pa sam znao što moram napraviti“, pojasnio je.

Osvrnuo se i na samu utakmicu te potvrdio kako je Engleska veliki favorit:

“Igračima Hrvatske definitivno će nedostajati adrenalina s tribina i takva situacija pogoduje Englezima, jer bi se Hrvati inače hranili navijačkom podrškom. Stoga smatram da je Engleska favorit“, zaključio je ugledni sudac.

Inače, Mark je u svojoj bogatoj karijeri sudio finala Lige prvaka, engleskog Liga Kupa, Olimpijske igre, Europsko i Svjetsko prvenstvo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.