Od 4. do 6. svibnja u gradu Pagu na igralištu Julovica održan treći Nacionalni razvojni kamp HNS-a

Uključiti djecu u kvalitetan trenažni proces, cilj je nogometnog kampa

Uključiti djecu u kvalitetan trenažni proces, cilj je nogometnog kampa

"Ideja organiziranja ovakvih kampova je odlična i pun je pogodak kako bi se što ranije otkrila talentirana djeca."

Na kampu, pod organizacijom HNS-a, Središta Split te NS Zadarske županije uz domaćinstvo NK Pag, sudjelovali su dječaci rođeni 2004. i 2005. godine, kao i djevojčice različitih uzrasta iz cijele Zadarske županije.

“U odnosu na prethodnu godinu vidio se izniman napredak na ovogodišnjem Kampu. Ne tako davno okupili smo djecu od 13 godina starosti, a sada smo se spustili na dob od deset do 12 godina i vjerujem kako će to dati iznimne rezultate je ćemo tako ranije moći djecu staviti u ozbiljnije trenažne procese”, rekao je Ivan Bedi glavni instruktor HNS-a te nastavio:  “Uz odličnu organizaciju kamp je održan i na vrlo dobrom terenu što je svakako nova razina za nas, a razgovarali smo i s dogradonačelnikom grada Paga o poboljšanju infrastrukture kako bi se možda i neke naše druge djelatnosti vezane uz djecu održale u Pagu.”

Kampu su prisustvovali i  instruktor Središta Split Ivan Gudelj te instruktor NS Zadarske Županije Božidar Miletić, treneri Krešimir Jaklin, Naum Batkoski, Marin Pedić, Stipe Pavičić, Zoran Arambašić, Tomislav Strenja.

Bedi je nakraju zaključio: “Instruktor Miletić napravio je zapravo već veliku selekciju djece i vidi se da su ona stvarno talentirana i da su u pravom trenažnom procesu.”

Foto: HNS Galerija

Foto: HNS Galerija

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.