Ulazak u A finale najmlađeg hrvatskog brzoklizača!

Ulazak u A finale najmlađeg hrvatskog brzoklizača!

Već idućeg vikenda Meteorci, ovoga puta i mlađi i stariji, putuju u Beograd na drugo natjecanje iz serije Alpe Adria.

Proteklog vikenda hrvatski su mlađi brzoklizači u pratnji trenera Dubravka Feldina sudjelovali na Santa Claus kupu u Budimpešti. Na tom je međunarodnom natjecanju nastupilo 200 brzoklizača iz desetak zemalja Europe, pri čemu su Mađari brojčano i rezultatski uvelike dominirali. Moglo bi se reći da su na svojem terenu pokazali najbolje od sebe.

Naši su predstavnici u toj jakoj konkurenciji pokazali izuzetnu motiviranost srušivši 16 osobnih rekorda. Izdvojiti možemo i odličan rezultat najmlađeg hrvatskog brzoklizača, šestogodišnjeg Renea Koprivnjaka, koji je u konkurenciji juniora F odličnim utrkama u disciplini 333 m izborio ulazak u finale A.

Svi su mladi Meteorci pokazali veliki napredak. Nastup na ovom natjecanju za njih je veliko i vrijedno iskustvo. Trener Dubravko Feldin, prebrojavajući njihove osobne rekorde, istaknuo je kako je izuzetno zadovoljan njihovim nastupima.

Već idućeg vikenda Meteorci, ovoga puta i mlađi i stariji, putuju u Beograd na drugo natjecanje iz serije Alpe Adria. Na zagrebačkom izdanju Alpe Adrie prošloga mjeseca, naši su reprezentativci ostvarili izvrsne rezultate i pri samom vrhu su u ukupnom poretku tako da se nadamo da će i u Beogradu nastaviti taj uspješan niz.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.