Hrvatska reprezentacija u suradnji sa OTP Leasingom uručili kolica Dominiku Počekalu u Velikoj Gorici

Uručena sportska kolica Dominiku Počekalu

Uručena sportska kolica Dominiku Počekalu

Hrvatska reprezentacija jučer je uz prigodni glazbeni program uručila nova sportska invalidska kolica mladom perspektivnom velikogoričkom sportašu – atletičaru Dominiku Počekalu iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom „Uspon“ i time nastavila akciju „21 kolica za sport”  kao sastavnog dijela Programa “I Ti to  možeš!”, a koja će se provoditi na području 21 županije. Akcija „21 kolica za sport“  za cilj ima da u svakoj od naših županija osiguramo po jedna kolica za bavljenje sportom po jednom mladom sportašu, a do sada su kolica uručena u četiri županije, odnosno četvorici perspektivnih sportaša.

 

Svečanom uručenju  četvrtih sportskih kolica koje je održano u Gradskoj vijećnici grada Velike Gorice nazočili su brojni gosti, u ime predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović događaju su nazočili gđa. Marija Pletikosa i g. Tomislav Madžer, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora g. Ratko Kovačić, dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec, predstavnica Zagrebačke županije Ksenja Čuljak, saborska zastupnica Ljubica Lučić i predsjednica Uprave OTP Leasinga Renata Pondeljak.

U glazbenom dijelu programa sudjelovao je gradski zbor „Franjo plemeniti Lučić“ iz Velike Gorice.

Današnji događaj za „Hrvatsku reprezentaciju“ predstavlja korak bliže cilju akcije da mladi, perspektivni sportaši u 21. županiji dobiju invalidska kolica s kojima će ostvarivati bolje sportske rezultate.

Naša želja je utjecati na opći rast i razvoj, poticati djecu i mlade da se uključe u sportsku priču, postanu dio nje i kroz nju se izgrađuju kao ličnosti, a na nama je da im to omogućimo jer mi to svi zajedno i možemo i zato ” I Ti to možeš!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.